Od 1. do 7. listopada obilježavao se Dječji tjedan. Obilježavanje je službeno počelo  u ponedjeljak na Strossmayerovom trgu gdje su se okupila djeca predškolske i osnovnoškolske dobi, između njih i naši Bombončići i Zvjezdice. Djecu je pozdravio zamjenik gradonačelnika Danijel Šaško nakon čega su svi zajedno u jedan glas izrekli moto Dječjeg tjedna „Ljubav djeci prije svega“. Djeca su nakon toga na ogradu zalijepila svoje poruke odraslima, a zamjenik gradonačelnika ih je počastio bombonima.

U utorak smo dječji tjedan obilježili u suradnji s gradskim komunalnim poduzećem. Djelatnice komunalnog poduzeća zajedno s Limačima i Bipsićima posadile su cvijeće ispred Vrtića kako bi naš okoliš bio još ljepši. Ostatak tjedna odgojiteljice svih skupina s djecom su kroz razne aktivnosti radile na osvještavanju dječjih prava i odgovornosti.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako smo obilježili dječji tjedan. Podsjećamo, da biste imali pristup fotogaleriji, potrebno je prijaviti se s korisničkim imenom i lozinkom.