Sudjelovali u preventivno-edukativnom programu “Vidi i klikni”

Tags


Ovdje još nema sadržaja za prikaz.

Hrvatski autoklub predstavio je prošli tjedan u Dječjem vrtiću Križevci svoj novi preventivno-edukativni program „Vidi i klikni“. Program je namijenjen djeci od šest i sedam godina starosti, a realiziraju ga certificirani stručnjaci Hrvatskog autokluba.

Program „Vidi i klikni“ osmišljen je za usvajanje praktičnih informacija o sigurnom načinu ponašanja u prometu, prepoznavanju opasnosti kojima su djeca izložena u prometu, korištenju nogostupa, sigurnom prelasku ceste, sigurnom ulasku u vozilo te sjedenju i korištenju sigurnosnih pojaseva u automobilu.
Kako je riječ o djeci koja uskoro kreću ili su tek krenula u školu, važno je da nauče prepoznati i vidjeti opasnost u prometu, te što oni samo mogu učiniti kako bi bili vidljivi za vozače. U programu su sudjelovala djeca iz skupina Ježići i Školjkice.

vidi_i_klikni_1 vidi_i_klikni_2 vidi_i_klikni_3 vidi_i_klikni_4 vidi_i_klikni_5 vidi_i_klikni_6 vidi_i_klikni_7 vidi_i_klikni_8 vidi_i_klikni_9 vidi_i_klikni_10 vidi_i_klikni_11 vidi_i_klikni_12 vidi_i_klikni_13