Od ponedjeljka, 31.03.2015. do srijede, 01.04.2015. u dvorani Turističkog informativnog centra Križevci održavao se program u organizaciji i izvedbi odgojiteljica Dječjeg vrtića Križevci. Kroz kreativne radionice – igraonice prošlo je 100-tinjak djece predškolske i školske dobi s roditeljima. Cilj ovog programa bio je pružiti djeci i roditeljima grada Križevaca i okolice priliku za zajedničkim druženjem i kreativnim izričajem s temom nadolazećeg blagdana Uskrsa. Posjetiteljima su bile ponuđene radionice ukrašavanja pisanica i izrade prigodnih čestitki. Odgojiteljice su izvele igrokaz Kamo su nestale pisanice, a zainteresirani su se mogli uključiti i u natjecateljsku igru – utrku s jajima. Prisutne je posjetio i pozdravio gradonačelnik g. Branko Hrg.

Potaknuti izvrsnim odazivom i zainteresiranošću javnosti možemo reći da smo zadovoljni učinjenim što nam daje poticaj da sljedeći put budemo još bolji!

Radionice_povodom_Uskrsa_1 Radionice_povodom_Uskrsa_2 Radionice_povodom_Uskrsa_3 Radionice_povodom_Uskrsa_4 Radionice_povodom_Uskrsa_5 Radionice_povodom_Uskrsa_6 Radionice_povodom_Uskrsa_7 Radionice_povodom_Uskrsa_8 Radionice_povodom_Uskrsa_9 Radionice_povodom_Uskrsa_10 Radionice_povodom_Uskrsa_11 Radionice_povodom_Uskrsa_12 Radionice_povodom_Uskrsa_13 Radionice_povodom_Uskrsa_14 Radionice_povodom_Uskrsa_15